Skybaserte løsninger

Image 1

Kontaktsenteret

Clear Interact er et av markedets mest fleksible løsninger for kontaktsenter.
Med en høy grad av integrasjonsmulighet mot bakenforliggende systemer, uendelig utvalg av rapporteringsmuligheter, intelligent ruting av samtaler, samt betjening fra mobilen, er vi sikre på at denne løsningen vil overgå dine forventninger og litt til!

Les mer
Image 1

Skybasert telefonsentral

Skybasert IP-telefonisystem med fokus på sikkerhet og stabilitet, enkel administrasjon, trådløs telefoni, opptak og lagring av samtaler og operatøruavhengighet. Dette gir et svært fleksibelt system med nær sagt uendelige muligheter. Systemet er tyskprodusert og av høy kvalitet/stabilitet, og er velprøvd og velkjent i Europeisk målestokk.

Les mer
Image 1

Mobilt Bedriftsnett

Med Mobilt Bedriftsnett inngår sentralbord i alle flater som en del av tjenesten. Ut i fra behov og bruk kan både det web-baserte sentralbordet, personlig sentralbord og mobil applikasjon benyttes. Fra alle arbeidsflatene kan de viktigste funksjonene i Mobilt Bedriftsnett betjenes på en enkel og effektiv måte. Løsningen fungerer for både mobil- og IP-telefoni, og de kan kombineres.

Les mer
Image 1

Microsoft Office 365 og Skype for business

Sørg for god kommunikasjon mellom de ansatte med rett verktøy. Alltid siste versjon av Office på inntil 5 enheter for hver bruker – arbeids-PC, hjemme-PC, nettbrett, telefon, etc. i tillegg til mail på Exchange-plattform. Bedre blir det ikke! La gruppene jobbe sammen i sanntid med Skype-opplevelsen de er vant til, direkte fra Office-programmene de bruker hver dag. Forenkle infrastrukturen med Office 365 som en samlet plattform for anrop, konferanser, video og deling av informasjon

Les mer