Image 1

Kontaktsenteret

Clear Interact er et av markedets mest fleksible løsninger for kontaktsenter.
Med en høy grad av integrasjonsmulighet mot bakenforliggende systemer, uendelig utvalg av rapporteringsmuligheter, intelligent ruting av samtaler, samt betjening fra mobilen, er vi sikre på at denne løsningen vil overgå dine forventninger og litt til!

Les mer
Image 1

Skybasert telefonsentral

Skybasert IP-telefonisystem med fokus på sikkerhet og stabilitet, enkel administrasjon, trådløs telefoni, opptak og lagring av samtaler og operatøruavhengighet. Dette gir et svært fleksibelt system med nær sagt uendelige muligheter. Systemet er tyskprodusert og av høy kvalitet/stabilitet, og er velprøvd og velkjent i Europeisk målestokk.

Les mer
Image 1

Mobilt Bedriftsnett

Med Mobilt Bedriftsnett inngår sentralbord i alle flater som en del av tjenesten. Ut i fra behov og bruk kan både det web-baserte sentralbordet, personlig sentralbord og mobil applikasjon benyttes. Fra alle arbeidsflatene kan de viktigste funksjonene i Mobilt Bedriftsnett betjenes på en enkel og effektiv måte. Løsningen fungerer for både mobil- og IP-telefoni, og de kan kombineres.

Les mer
Image 1

Bredbånd: Fiber/xDSL/IP-VPN

På nett med høy hastighet og maksimal stabilitet. Vi vet at din bedrift er helt avhengig av rask, stabil og sikker nettilgang for å kunne fungere på best mulig måte. For at dere skal være effektive og konkurransedyktige er det helt avgjørende å velge riktig kommunikasjonsløsning med smarte tilleggstjenester. Vi leverer internett via ulike teknologier, og tilpasser alltid løsningen etter ditt behov.

Image 1

Trådløse soner

De aller fleste kjenner til og bruker trådløst nett i en eller annen form. Men et skikkelig trådløst nett tilbyr så mye mer, og folk forventer også mer av et trådløst nett i dag enn for kun noen få år siden. Med våre trådløse soner kan du enkelt tilby både åpne og lukkede nett der gjester ikke har tilgang til det lokale nettverket, begrense båndbredde for f.eks. eksterne brukere, samt at nettet kan bygges ut i nærmest uendelig omfang, samtidig som sikkerheten er ivaretatt.

Image 1

Brannmur

Den viktigste enkeltfaktoren for å beskytte bedriftens nettverk mot uønsket tilgang!Vi vet at datasikkerhet og branmmur er tung materie de færreste ønsker å bruke tiden sin på. La derfor oss håndtere dette for deg.Vi har teknisk personell som til enhver tid står parat til å bistå for at nettopp din bedrift skal få nyte godt av alle tjenestene der ute – uten at det går på bekostning av sikkerheten.

Image 1

Datakasser og bankterminaler

Lite er viktigere enn å få tatt imot betaling fra kunde på en rask og sikker måte. Med datakasse og/eller betalingsterminaler fra oss sikrer du en god opplevelse hos kunden. Utstyret passer til alt fra enkeltstående forretninger til større kjeder med flere avdelinger,og kan også integreres mot en rekke økonomisystemer på markedet.

Image 1

Datamaskiner / Nettbrett / Printere / Periferiutstyr

Vi fører hardware fra de fleste markedsledende produsenter, og kan tilby det meste av utstyr til kontoret og de ansatte. Våre teknikere kan bistå med oppsett, opplæring, support og drift.

Image 1

Microsoft Office 365 og Skype for business

Sørg for god kommunikasjon mellom de ansatte med rett verktøy. Alltid siste versjon av Office på inntil 5 enheter for hver bruker – arbeids-PC, hjemme-PC, nettbrett, telefon, etc. i tillegg til mail på Exchange-plattform. Bedre blir det ikke! La gruppene jobbe sammen i sanntid med Skype-opplevelsen de er vant til, direkte fra Office-programmene de bruker hver dag. Forenkle infrastrukturen med Office 365 som en samlet plattform for anrop, konferanser, video og deling av informasjon

Image 1

Mobiltelefoner

Vi fører telefoner fra alle de store og kjente produsentene, og har i tillegg 24 måneders garanti. Hjelp til oppsett og implementering i bedriftens telefonløsning får du av våre teknikere. Rask levering!

Image 1

Trådløs Telefon

Enkelte ganger er det nødvendig med trådløse telefoner for å kunne utføre jobben på en tilfredsstillende måte. Vi kan hjelpe deg med den løsningen som passer best for din bedrift, enten dere benytter analoge linjer, IP-telefoni, eller andre løsninger.

Image 1

Konferansetelefon

Møter er alle vant til å ha, men av og til er det veldig greit å kunne snakke sammen fra flere lokasjoner. Da er konferansetelefoner et meget godt og kostnadseffektivt verktøy. De er bygget for å sende og motta lyd fra alle kanter i store rom, og kan benyttes uavhengig av om man har analoge linjer, ip-telefoni, etc.

Image 1

Headset

Vi fører det meste innen hodesett av trådbundet eller trådløse DECT/Bluetooth-modeller, mobilhodesett fra Plantronics, Jabra, Sennheiser. Vi vet at ønsker og preferanser varierer internt i bedriften, men vi har modeller som passer de aller fleste behov både når det gjelder teknologi og ergonomi.

Image 1

VPN-tilgang til bedriften

Som nevnt over er brannmuren til bedriftens nettverk noe man bruker for å sikre at uønsket tilgang utenfra stoppes på en effektiv måte. Men av og til ønsker man tilgang utenfra velkommen, da f.eks. ansatte trenger tilgang til ressurser i det lokale nettet. Vi hjelper gjerne med oppsett av slike VPN-tilganger, så de ansatte kan gjøre jobben sin uansett hvor de befinner seg geografisk.

Image 1

ISDN - Kablet telefon

En del bedrifter benytter fortsatt ISDN-løsninger for sitt telefonsystem. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre med å skaffe nytt utstyr, tilleggsutstyr eller andre ting som er nødvendig for å yte kundene den servicen de forventer.