ClearInteract

Kundesenter med IQ

Tiden da kontaktsenteret kun besvarte telefonsamtaler er forbi for lengst. Fremtidens kundeserviceløsninger bygger på systemintegrasjoner, automatiserte prosesser og kundekommunikasjon via multiple kanaler. ClearInteract køer, prioriterer og fordeler telefonsamtaler, e-post, chat, SMS og sosiale medier til agentene, alt i en og samme klient.

Med en høy grad av integrasjonsmulighet mot bakenforliggende systemer, uendelig stort utvalg av rapporteringsmuligheter for agent og kontaktsenteret øvrig, intelligent ruting av samtaler, måling av SLA, samt betjening av samtaler fra valgfri device, er vi sikre på at denne løsningen vil overgå dine forventninger og litt til!


Et lite utvalg av funksjonalitet:

 • Sosiale medier


  Betjen henvendelser fra sosiale medier som Facebook, Linkedin og Twitter fra samme klient som håndterer mail, chat, sms og telefoni. Alt samlet i et grensesnitt sparer kundebehandleren for mye tid, da man slipper å bytte mellom applikasjoner for å være tilgjengelig i alle kanaler.

 • Multikanals betjening

  ClearInteract støtter betjening av alle kanaler som din virksomhet treffer kunden, i en og samme agent. Vi køer og router innkommende henvendelser fra mail, chat fra hjemmeside, telefon, sosiale medier, sms, ja til og med fax dersom det er nødvendig. Agenter sitter i en arbeidsflate, med et grensesnitt som er ekstremt enkelt å lære seg.

 • Personlig kundehåndtering

  Å kunne styre kunden til rett informasjon uten å belaste dine kundebehandlere, gir signifikante besparelser i form av redusert personale. Vi vet ofte hva kundene dine vil, før samtalen er satt videre til en agent, derfor kaller vi løsningen «kontaktsenter med IQ». Uansett virksomhet oppstår det noen ganger situasjoner som generer et stort antall samtaler inn på kundeservice. Det kan være strømavbrudd, feil på faktura, driftsfeil eller en artikkel i media. Vi har arbeidet frem flere smarte løsninger for å løse det periodevis økte trykket mot kundesupport, uten at kundesupporten skal gå i knestående.

 • Intelligent ruting

  Gi kundene informasjonen de er ute etter, før man kommer i kontakt med agent.

 • Avansert skillbasert routing med autokonfigurator

  Gi agentene ulike skills, slik at alle i en normal situasjon gjør den jobben de er best til. I peak trafikkperioder, kan agentene automatisk tillegges skills, for å få opp svarprosenten på køene / oppdragene med mest trafikk. Det er tross alt bedre for kunden å få et svar, enn å bli stående i kø i lang tid.

 • Selvadministrasjon

  En høy grad av selvadministrasjon gjør at man raskt kan endre oppsettet på callcenteret, det gir en høyere fleksibilitet og unødvendig bruk av kostbare konsulenter – hvilket sparer kunden for både tid og penger. Eksempel: Det tar i underkant av 20 sekunder å legge til en ny agent, eller 1 minutt og 20 sekunder å legge til en ny kø med telefonnummer og agenter som skal betjene køen. På dette punktet er vi bransjeledende, noe som igjen blir kostnadsbesparende for kunde.

 • Skreddersydde løsninger

  Bygg på grunnfunksjonaliteten med moduler, for skreddersøm til din bedrift.

 • Kontroll overalt

  Dagens medarbeider er mobil, trådløs og alltid online. Ved å tilby full oversikt og funksjonalitet for pc, mobil og nettbrett, kan dine agenter arbeide der hvor det passer din forretning best.

 • Rapporteringsmuligheter

  ClearInteract tilbyr en av markedets mest fleksible rapporteringsmoduler – skreddersy en rapport slik du ønsker den, vi tilbyr en fullstendig statistikk og realtidsoversikt på alle aktiviteter i kontaktsenteret.

 • Automatisert arbeidsflyt

  Tiden da et kontaktsenter kun håndterte telefonsamtaler er nå forbi. Framtidens kundeservice bygger på systemintegrasjoner, automatiserte prosesser og kommunikasjon via flere samtidige kanaler. Kundebehandler kan i et og samme grensesnitt betjene både mail, chat fra hjemmeside, innlegg fra sosiale medier (f.eks FaceBook, Twitter, LinkedIn m.fl.), SMS, og naturligvis også telefonsamtaler. CI kan også håndtere oppdrag fra integrerte IT-system i en automatisert arbeidsflyt.

 • Optimaliser outsourcing med @Partner tjenesten

  Mange callsenter bruker en ekstern partner for å utligne de midlertidige toppene i trafikkflyten, i perioder med mye trafikk. Dette resulterer ofte i at man mister informasjonen om innringer, både historikk og statistikk. Med vår teknologi kan du få full kontroll over samtalen, selv om du benytter deg av en ekstern partner, slik at man kan nyte godt av de økonomiske fordelene dette gir. Vi har valgt å kalle dette for "fjerde generasjons kontaktsenter", siden du nå kan styre din partner på samme måte som om agentene var på plass i egne lokaler.

 • Skybasert eller "on premise" løsning?

  Valget er ditt, og er en del av fleksibiliteten vi kan tilby.

ClearInteract kan også håndtere administrative caser fra integrerte IT-system i det vi kaller for automatisert arbeidsflyt. En case fra f.eks et kundehåndteringssystem, supportsystem eller crm system kan enkelt køes inn og håndteres av ClearInteract. Gevinsten er at tidligere skjulte arbeidsoppgaver synliggjøres i statistikken i kontaktsenteret og blir målbare, hvilket leder til økt kontroll, en mer effektiv og jevnere håndtering av caser, mer fornøyde kunder og store kostnadsbesparelser. Vi tilbyr fullstendig statistikk og realtidsoversikt på alle aktivitetene i kontaktsenteret, ikke bare de som genereres via en kundekontakt.

Vi gir dere kontrollen og slipper dere med glede inn i systemet. En høy grad av selvadministrasjon innebærer at dere enkelt og raskt kan forandre på løsningen uten å måtte vente på oss som leverandør. I ClearCoatch både konfigurerer og administrerer dere deres kontaktsenter. Uansett om dere ønsker å aktivere en akuttbeskjed, bytte en lydfil, legge til eller ta bort en agent, legge til en ekstra kø, endre SLA på en kø eller annet, så er det enkelt – og det går fort!

Kontakt oss for en uforpliktende prat vedrørende din bedrifts kommunikasjonsbehov. Vi leverer over flere ulike plattformer, for å treffe DIN bedrifts unike krav til samhandling og kundehåndtering.

Selvadministrasjon
Agentens verktøy
Support
Dokumenter
Administrasjonsverktøy