Vi er eksperter på skybaserte telefoniløsninger

Mer informasjon

Kommunikasjonsløsninger for ethvert behov

Mer informasjon

Telefoniløsninger

Mer informasjon

Samhandling

Mer informasjon

Kundesenter med IQ

ClearInteract er en multikanals kontaktsenterløsning der agenter håndterer alle grensesnitt i en og samme klient. Løsningen kan dessuten betjene alle kanaler en kunde kan treffe virksomheten din på.

Les mer

Telefoni

Vi har alle behov for å snakke med andre uavhengig av arbeidsrolle. Vi tilbyr flere ulike telefoniløsninger, både i regi av operatør, samt egne skybaserte operatøruavhengige løsninger. Dette for å være en rådgiver.

Les mer

Samhandling

Det skal flyte godt når vi kommuniserer med hverandre – vi har de nødvendige verktøy for å snakke sammen, dele arbeidsflater, benytte video for møter og raske meldinger/chat.

Les mer

Internettaksess

Gjennom våre operatøravtaler med blant annet Broadnet, kan vi levere internettlinjer basert på tradisjonell kobber, trådløs punkt til punkt og fiber over hele landet, med problemfri oppkobling for deg som kunde.

Les mer


IP Solutions
Ekspert på skybaserte løsninger

Mange av våre konkurrenter i bransjen hevder å være såkalte rådgivere. Vi stiller oss spørsmålet: «hvordan kan man være rådgiver når man kun har en løsning tilgjengelig?» IP Solutions AS er en leverandør av kommunikasjons og IT-løsninger til bedriftsmarkedet. Vi hjelper våre kunder med å håndtere deres daglige utfordringer i forhold til tilgjengelighet og samordnet kommunikasjon, og er en rådgivende partner med lang fartstid i bransjen. Som kunde tilbys du et meget bredt sortiment av produkter, der vi bidrar med inngående kunnskap og rådgivning på anerkjente merkevarer fra bransjens ledende produsenter og operatører. Vi leverer en rekke skybaserte tjenester hvor vi på egenhånd eller sammen med eksterne leverandører drifter bedriftens it og telecomløsninger.

Vår kjernevirksomhet spenner seg fra operatøruavhengig skybaserte telefonsentral, contact- og callsenterløsninger, mobilkommunikasjon / mobilt bedriftsnett, fiber og bredbåndslinjer, til enklere IT-support og Microsoft 365 produkter. Selskapet har en rekke avtaler med de største norske operatørene innenfor vår bransje. Vi kan blant annet skilte med å være Broadnet gullpartner, samt Phoneros største forhandler, i tillegg til å samarbeide med flere andre. Fokuset vil alltid være å sette kundens behov i sentrum, og designe en løsning ut fra ønsker sett opp imot budsjett.

Vis produkter


Kontakt oss